Artikler

Harba sikrer millioninvestering og styrker havneadministrationssystem

Harba, har modtaget investering og fået den erfarne investor og iværksætter, Jens Karstoft, med ombord. Han ønsker at bidrage med både sin arbejdskraft og kapital for at gøre Harba til en sund forretning og bringe et større fokus på produkterne til de danske havne.

Harba Havneadministration
Nykøbing Sjælland havn er blandt de havne, som bruger Harba.

PRESSEMEDDELSE

“Jeg ser et stort potentiale i Harba. Virksomheden har formået at udvikle et markedsledende produkt, men har også mødt udfordringer. Det er vores ansvar over for vores kunder at sikre, at vi er stabile og tilgængelige på lang sigt. For at vise dette mener jeg, at det rigtige skridt er at blive økonomisk uafhængig af investorer, generere overskud og forblive profitable,” siger Jens Karstoft. Han tilføjer, “Vi skal udvikle virksomheden i tæt samarbejde med vores kernekunder - havnene. Mig og min medinvestor, sammen med resten af Harba-teamet, er fokuserede på at opnå profitabilitet så hurtigt som muligt for at styrke tilliden fra vores kunder.”

“Det er fantastisk at få økonomisk støtte, men det, jeg særligt glæder mig over ved denne aftale, er, at Jens aktivt vil være med til at arbejde i virksomheden. Han har stor erfaring med at udvikle profitable virksomheder og levere en fremragende kundeoplevelse, både når det kommer til produkter og support. Jeg har erfaret, at dette kan være udfordrende, når man vokser hurtigt,” siger Christian Elkrog, administrerende direktør i Harba.

Investeringen vil give Harba mulighed for at styrke sin position som den førende leverandør af havneadministrationsløsninger i Europa. Med støtte og ekspertise fra Jens Karstoft sigter virksomheden mod at optimere sin drift, forbedre kundeoplevelsen og opnå bæredygtig vækst.

 

Tilbage