Engholm A/S

Engholm har eksisteret i over 170 år og er kendt for sine bådebygger artikler til træskibe: værk, beg tjære, skibsfilt, træblokke, skibsspiger, kobbersøm og skiver. Riggerværksted i Allerød vi laver alt på ønskede mål i rustfri og galvaniseret wire. 

Kæder langleddet, halvlangleddet, kortleddet og ankerstolpekæder med tilhørende sjækler til fortøjningssystemer og flydebroer.

Vi har et stort program i rustfri skruer, gevindstænger, øjebolte, karabinhager, sjækler, blokke, klamper osv. Galvaniserede skiver, bolte og andre reservedele til havne reparationer.

Vi har tovværk til flagmasten, trosser, flyde line, sikkerhedstov til vandkanten, foruden FSE Robline yachtliner til alle maritime behov. Ægte hampetov eller look a like tov til gelænder.
 

Metalvarer i overstørrelse: Bolte, wire, kæder og værktøj.
Engholm

Engholm A/S
Solvang 40-42
3450 Allerød

Tlf. 38 10 02 22
info(at)engholm.dk

Produkter

Blokke & skiver
Bådebyggerartikler
Fendere & garnbøjer
Gummilister & måtter
Hager
Hængsler & beslag
Klamper & pulleter
Kæder & løftegrej
Skruer & bolte
Spændebånd
Tovværk
Wire
Zinkanoder

Bøjer, tovværk og kæder

MEC MarineEngholm

Engholm AS leverer Kæder, sjækler, tovværk, pullerter, bøjer, brofendere, spændebånd, vandslanger, skilte og kemi til at fjerne graffiti.

Alt fra Zink til nødraketter

Engholm Zink

Vi har zink, nødraketter, redningskranse, skilte og andet sikkerhedsudstyr til arbejdsskibe.

Arbejdshansker og pensler

Engholm

Arbejdshandsker, pensler, malerruller, klude, tvist, tape, børster og sandpapir til almindelig vedligeholdelse. Spraymaling og reflexbånd.