Sublift By Swede Ship

SUBLIFT By Swede Ship har udviklet en brugervenlig, selvkørende vogn til bådoptagning via havnens slæbested. En Sublift fungerer lige så godt til både med stativer som med støtter. En stor fordel med Sublift er, at den kan erstatte kran, trailer og traktor. SUBLIFT betjenes af en person med en trådløs fjernbetjening. Det er en alt i én løsning, der giver lave investeringsomkostninger.

Rammen er af en åben U-type, der er hydraulisk indstillet i bredden, så den svarer til forskellige behov. En Sublift kan for eksempel spænde over en bådtrailer eller en lastbil, der giver en effektiv bådhåndtering. De hydrauliske løftearme roterer for at finjustere til de forskellige bådbredder. Både kan samles og parkeres individuelt, når de anbringes i et fiskebensmønster, hvilket maksimerer udnyttelsen af vinterpladsen. På grund af sin størrelse og smidighed er Sublift også perfekt til bådhåndtering på små værfter og i haller.

Sublift by SwedeShip tager også både på land med master. Subliften kan betjenes med én hånd og af én person. Her en 40 tons sublift. En anden fordel er, at der ikke er krav om årlig godkendelse og kontrol, som det er tilfældet med en kran.
Sublift by SwedeShip
Peter Hartzell, Swede Ship Sublift

Kontaktperson:
Peter Hartzell
(taler skandinavisk)

Tlf: +46 (0)73 524 7118
sales(at)sublift.se

Referencer

Fredericia Lystbådehavn
Frederiksværk Lystbådehavn
Marina Minde
Sydmarin Helsingborg

Sublift 12 tons

Sublift 12 tons

Sublift 25 tons

Sublift 25 tons

Sublift 90 tons

Sublift 90 tons